Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schildercursus voor kinderen

Schildercursus voor kinderen

Tijdens de cursus gaan kinderen met diverse materialen aan de slag om het schilderen onder de knie te krijgen. Een echte aanrader voor creatieve kinderen.

De cursus bestaat uit 10 lessen en kost € 35,00 p.p. Er is ruimte voor een beperkt aantal kinderen, reserveer daarom snel een plekje. Voor aanmelden en/of meer informatie kijk op de website, mail of bel.

Wanneer?
Van 26 januari 2010 15.30 uur tot 30 maart 2010 16.45 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
615 09 93
h.vhamburg@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.