Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nationale scouting dag

Op zaterdag de jaarlijkse Nationale Scouting Dag. Tijdens de NSD kan de plaatselijke jeugd meedoen met een groepsactiviteit van de scoutinggroep. Het doel is iedereen kennis te laten maken met scouting. Dat kan door mee te doen aan diverse spelen of door informatie te verkrijgen bij onze informatiestand.

Iedereen kan meedoen aan diverse activiteiten. Die een beeld geven van scouting.

Naast deze activiteiten is er een informatiekraam waar iedereen terecht kan met vragen over scouting. . Iedereen die wil zien, wat scouting nou eigenlijk doet, is van harte uitgenodigd.

Wanneer?
27 maart 2010 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
scouting Van Brederode
Locatie:
winkelcentrum Westpolder te Papendrecht
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.