Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Videobewerken

In deze cursus leert men videomateriaal van een digitale videocamera op de computer zetten en bewerken. Aan bod komt het knippen en plakken, teksten en achtergrondgeluiden invoegen, "faden", en videoclips maken. Vervolgens leert men de film wegschrijven naar dvd.

Er wordt gewerkt met Pinnacle Studio 10. Bij het cursusboek wordt een demoversie van de software geleverd. Deze werkt 30 dagen. Het cursusgeld bedraagt Euro 175,- Bijkomende kosten voor het boek: Euro 20,-. Opgeven kan via de website of telefonisch.

Wanneer?
Van 1 maart 2010 19.30 uur tot 22 maart 2010 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.