Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Erfrecht en Schenkingen

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert i.s.m. Venekamp & Daams notarissen een themamiddag in het Dienstencentrum. De onderwerpen die dhr. mr. Daams zal bespreken zijn: erfrecht, schenkingen en de nieuwe successiewet van De Jager. Er zal een toelichting worden gegeven omtrent de werking van het huidige erfrecht, zoals dat per 1 januari 2003 tot stand is gekomen en wordt er in gegaan op de veranderingen die de nieuwe successiewet van De Jager met zich meebrengt. Voorts zal er een toelichting worden gegeven omtrent de wijze van en de mogelijkheden van schenkingen en de heffing van schenkingsrechten en successierechten. Wat tegenwoordig schenk- en erfbelasting heet. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid voor het stellen van vragen.Toegang is €2,00 ( inclusief een kopje koffie/thee). Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij de Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum) P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen.

Wanneer?
11 maart 2010 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Welzijn Ouderen Papendrecht
078-6154741
Locatie:
Dienstencentrum
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.