Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Colibri party

www.colibri-theband.nl/De band Colibri treedt op en is een band die herinneringen oproept aan de jaren van Soul, Funk en The Groove. Zoals altijd wordt het vloeibare gedeelte verzorgt door Alex Sterk. Ook zijn er weer een aantal Indische gerechten.

Entree: 12,50 euro. Kaarten zijn te koop bij:
- Sport 2000 en Giftshop Wilgendonck (Papendrecht)
- Primera De Molen in winkelcentrum Makado (Alblasserdam)
- Toko Yvon op het Admiraalsplein. (Dordrecht) 

 Zie ook de website. 

Wanneer?
6 maart 2010 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Rob Nardten, Monique Verboom en André Usmani
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.