Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Keramiek

Cursus kleiopbouw d.m.v. verschillende technieken en het gebruik van mallen en stempels.Er kan meegedaan worden met de groepsopdracht of men kan zelf aan de slag gaan. (We maken vnl: beelden,schalen,potten)

Kosten: 120,- voor 8 lessen, incl klei. Voor de stookkosten wordt een vergoeding berekend die afhankelijk is van de grootte van het werk en de glazuurkeuze.

Aanmelden kan door contact op te nemen.

Wanneer?
Van 15 januari 2010 09.15 uur tot 5 maart 2010 11.45 uur
Organisator
Petra Kalhorn (van de Kleibakkerij)
641 02 93
p.kalhorn@planet.nl
Locatie:
in de voormalige broodbakkerij Verkerk aan de kerkbuurt 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.