Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start cursus Aangenaam Kennismaken

Aangenaam kennismaken, een cursus christelijk geloof

Voor wie niets weet van het geloof of voor wie alles weer eens wil opfrissen. Vijf avonden over geloof. Je krijgt informatie, er is gezelligheid (We beginnen als u/jij dat wilt, met een gezamenlijke maaltijd!) en vooral veel ruimte voor het stellen van alle vragen.

Tijd: als we beginnen met eten dan 18:30 - 22.00 uur, anders 20:00 – 22:00 uur.
Op 5 dinsdagavonden. Neem voor meer informatie contact op.

Wanneer?
2 maart 2010 van 00.00 tot 22.00 uur
Organisator
Ds. Guus Labooy
642 57 03
glabooy@telfort.nl
Locatie:
in de Bethlehemkerk aan de van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.