Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlichting over Persoons Gebonden Budget

Voorlichting over Persoons Gebonden Budget

Deze themabijeenkomst is voor mantelzorgers en belangstellenden over het onderwerp Persoons Gebonden Budget(PGB). Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht en MEE-ZHZ. Gastspreker voor deze bijeenkomst is Mevr. Schuurmans, zij is voorlichtster bij “Per Saldo”, de belangenvereniging van mensen met een persoons gebonden budget.

Veel mensen die zorg nodig hebben, dat kan persoonlijke verzorging zijn of huishoudelijke hulp kunnen hulp inkopen via een PGB. Hoe dit precies in zijn werk gaat en ook hoe je het moet aanvragen hoort u tijdens deze middag.

De zaal is om 13:45 uur open. Toegang is gratis. Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij de SWOP.

Wanneer?
25 februari 2010 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht
Locatie:
P.S. Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.