Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spellenmiddag + Bingo

Spellenmiddag + Bingo

De kosten van deze middag bedragen Euro 3,50. Voor dit bedrag krijgt u koffie/thee met iets lekkers en een consumptie. Als afsluiting van deze middag wordt een rondje bingo gespeelt met leuke prijzen.

De zaal is open om 13:45 uur. Voor inlichtingen of inschrijven van deze middag kunt u terecht bij de SWOP.

Wanneer?
18 februari 2010 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht
Locatie:
P.S. Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.