Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mobiele telefoontraining 55+

Mobiele telefoontraining 55+

Met uw mobiele telefoon bent u overal bereikbaar, maar kent u alle mogelijke heden van uw telefoon?! U kunt bellen en gebeld worden, het telefoonboek gebruiken smsen, voicemail beluisteren etc. 

Speciaal voor de mensen die hun eigen mobiele telefoon nog niet helemaal onder de knie hebben organiseert de SWOP deze training voor 55 plussers. Marissa Fijnekam gaat u uitleggen hoe u het menu moet openen, uw contactpersonen moet toevoegen en opslaan, deze kunt bellen ( met of zonder sneltoetsen), een smsbericht kunt typen en versturen etc. Voor deze training dient u uw eigen mobiele telefoon uw gebruiksaanwijzing mee te nemen, het maakt niet uit welk type mobiele telefoon u heeft.

De training duurt 1 uur en de aanpak is individueel. U kunt zich vanaf heden opgeven. De kosten van de training zijn  Euro 2,- (inclusief kopje thee/koffie). Voor inlichting of inschrijven kunt u terecht bij de SWOP.

Wanneer?
17 februari 2010 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht
Locatie:
P.S. Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.