Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Start je eigen bedrijf

Altijd al een eigen bedrijf willen beginnen? Tijdens de cursus ‘Start je eigen bedrijf’, werk je onder leiding van een ervaren businesscoach aan een ondernemingsplan. Je formuleert je aanbod, specificeert je doelgroep en signaleert je concurrenten. Je leert je te onderscheiden van andere bedrijven en een passende strategie te bedenken om klanten te bereiken.

De avonden bestaan uit interactieve, inspirerende en praktische workshops en zijn een prettige mix van aandacht voor zakelijke én persoonlijke aspecten die spelen bij het starten van een eigen bedrijf. Elke avond sluit af met gerichte huiswerkopdrachten.

Een bankexpert, een accountant en een voorlichter van de Kamer van Koophandel zullen je helpen met het juridische en financiële gedeelte van je plan.


Voor wie? Startende ondernemers en ondernemers die al enige tijd actief zijn en behoefte hebben aan een professioneel ondernemingsplan.

Wanneer? 25 januari, 1 februari & 8 februari 2010 van 19:00 tot 22:00 uur Waar?

Kosten? 55 euro per persoon voor drie avonden (exclusief materiaalkosten).

Organisatie: Kamer van Koophandel, Rabobank, Van Noord Accountants en Bloesem!

Wanneer?
Van 25 januari 2010 19.00 uur tot 8 februari 2010 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
078 - 6154764
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Leerpark Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.