Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schaakmiddag voor kinderen

Schaakmiddag voor kinderen

Kinderen kunnen gratis schaakles krijgen of partijtjes spelen. Leden van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam zijn aanwezig.

Jeugdleden van de vereniging zullen een toernooi spelen, terwijl schaakinstructeurs aanwezig zijn om beginners wegwijs te maken wat betreft de spelregels van deze steeds populairder wordende denksport. Ook kan met reuzenschaakstukken worden gespeeld.

Wanneer?
3 februari 2010 van 13.30 tot 17.00 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.