Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingpunt Dementie

Als gastspreker is aanwezig mevrouw Erica Bliekendaal, ziekenverzorgende van de Rivas met als aandachtsgebied dementie. Zij vertelt over haar werkervaringen en geeft praktische tips voor het omgaan met iemand die dementeert. Ook krijgt u nog informatie over wat thuiszorgorganisatie Rivas u kan bieden.

Belangstellenden zijn van harte welkom. De zaal is open vanaf 13:45 uur. Aanmelden is niet nodig, en de toegang is gratis. Voor meer informatie neem contact op met de SWOP.

Wanneer?
28 januari 2010 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.