Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Doorlopende film

Deze week zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen.

Door een jury van jeugdbibliothecarissen worden tien prentenboeken gekozen die tijdens de Nationale Voorleesdagen centraal staan. Eén boek is gekozen tot Prentenboek van het Jaar. Dit jaar is dat de Wiebelbillenboogie van Guido van Genechten. In dit boek moet mama even weg, voor haar werk of zo... en papa zorgt voor de kinderen zoals alleen papa dat kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijke bende. Alles kan en alles mag. Wat zou mama daarvan vinden?

Vandaag zal er doorlopend een film over dit prentenboek worden vertoond. De toegang is gratis. Reserveren voor de fim is niet nodig.

Wanneer?
27 januari 2010 van 14.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.