Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zin in een gratis etentje?!

Behoefte aan een gezellige avond met een goed gesprek? Voorafgegaan door een etentje?
En waar u niets voor hoeft te betalen? Dan is hier uw kans!
U bent van harte welkom. Johan en Arja ontvangen u met open armen. U kunt aanschuiven samen met nog andere gasten voor een goede maaltijd.

Na de maaltijd is er een korte toespraak over: Het christelijk geloof saai...? En vervolgens gaat u daarover met elkaar in gesprek in een open en veilige sfeer waarin geen enkele vraag of opmerking te gek is.

Ook iets voor u?
-
U denkt al langer: er is meer.
- U wilt al langer meer weten over het christelijk geloof.
- U bent al langer op zoek naar antwoord op levensvragen.
- U bent weggegroeid van het geloof, maar het laat u niet met rust

Kom dan deze avond eens langs. Stap over de drempel. Maak volkomen vrijblijvend kennis. Proef de sfeer. Luister naar het toespraakje over het geloof. Praat mee. Luister naar anderen met hun vragen. Beslis aan het eind van de avond of u nog vaker wil komen om te horen over andere onderwerpen, bijvoorbeeld over Waarom stierf Jezus aan het kruis?, Bidden, Hoe kan ik zeker zijn van mijn geloof, Genezing.

Is het gaan 'kriebelen'? Komt u? Eén telefoontje is genoeg. De tafel staat dan ook voor u gedekt!

Wanneer?
20 januari 2010 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
Klaas Bolt / Johan den Dekker
642 51 83 / 615 31 8
Locatie:
in de Elimkerk aan de P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.