Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open kerk (Elimkerk)

Gaat u naar de markt of zomaar wandelen of fietsen, u bent van harte welkom voor een kopje koffie of thee (met koek), een gezellig praatje, een luisterend oor maar ook voor een spelletje b.v. sjoelen of Rummikub.

Er is geen programma, u kunt zomaar binnenlopen voor wat gezelligheid en net zo lang of kort blijven als u zelf wilt. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is er limonade en voldoende speelgoed zodat u even rustig kunt zitten.

Iedereen (jong en oud) is welkom!

Elimkerk Papendrecht

Wanneer?
Van 1 januari 2008 13.30 uur tot 24 november 2009 16.00 uur
Locatie:
Elimkerk aan de PC Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.