Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voetbaltoernooi 5 vs 5

Ben je tussen de 10 en 15 jaar oud en heb je zin om te strijden tegen andere teams? Vorm dan, samen met anderen, een team van minimaal vijf jongeren en schrijf jullie in! Wie weet worden jullie de zomerkampioenen van 2009. Neem zelf een drankje en iets te eten mee. Inschrijven kan via email.

Wanneer?
28 augustus 2009 van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie:
op het Cruyff Court aan de Zuidkil
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.