Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert King's Kids Israel

Concert King's Kids Israel

King’s Kids Israel, de jeugdgroep die onderdeel is van het jeugdwerk van de Arabische christelijke liefdadigheidsorganisatie House of Light, komt van donderdag 20 – zondag 30 augustus 2009 voor een tournee naar Nederland. Het gaat om een groep van 12 Kids in de leeftijd van 14-18 jaar, waar zowel Arabische en Palestijnse christenen als messiasbelijdende Joden deel van uitmaken. Ze zullen worden vergezeld door de House of Light-oprichters Anis en Nawal Barhoum en de King’s Kids Israel-leiders Alon en Rajaa’ Grimberg .

De Kids zullen in Nederland dansen opvoeren, verschillende mensen ontmoeten en vertellen over het werk van de House of Light dat vooral onder Arabische christenen plaatsvindt, maar ook een grote bijdrage inhoudt aan het organiseren van mogelijkheden voor samenzijn en vriendschap tussen Arabische en Palestijnse christenen en messiasbelijdende Joden van alle leeftijdsgroepen. Ze zullen ook vrijwilligerswerk doen en toeristische uitstapjes maken in Nederland.

Vanaf 19:30 uur ben je welkom om iets te drinken.

www.houseoflight.net

Wanneer?
23 augustus 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
House of Light
Locatie:
in de Elimkerk aan de P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.