Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bloemencorso van Blomberg

Bloemencorso van Blomberg

De gemeente Blomberg organiseert een bloemencorso als start van de projectweken Nelke küss Tulpe (Anjer kust tulp). Het bloemencorso zal een Hollands tintje aan dit prachtige Duitse stadje geven. De gemeente Papendrecht heeft medewerking toegezegd aan dit bloemencorso en zal met een eigen bedrijfsauto meerijden. Ook u kunt meewerken.

Blomberg zoekt Hollandse deelnemers aan de bloemencorso en wat is Hollandser dan de fiets.
Het doel is een kleurrijke en bloemrijke optocht door het oude centrum van Blomberg met zijn eeuwenoude vakwerkhuizen.

Wilt u meefietsen met het bloemencorso, dan kunt u contact opnemen met de organisator.

Wanneer?
22 augustus 2009 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
dhr. A. Goedegebuur
Locatie:
Blomberg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.