Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Studio 76 exposeert in Streeknatuurcentrum Alblasserwaard

In het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de Natuur- en Vogelwacht de Alblasserwaard (NVWA) houden leden van de schildersgroep Studio  '76 een expositie van diverse schilderijen. Van  6 juni tot 8 augustus zijn deze in het SNCA te bewonderen.

Deze expositie bestaat uit werken die uitgevoerd zijn met diverse technieken, zoals pastel, acryl, aquarel. Het thema van de expositie is ‘Natuur  in de brede betekenis’.  Studio '76 is een vereniging van amateurschilders en tekenaars en de tentoongestelde werken zijn zoals gebruikelijk zeer uiteenlopend; een deel van de werken is ook te koop.

Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard is gevestigd aan de  Matenaweg 1, 3356LS Papendrecht (ten westen van het dorp Wijngaarden) en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van  10.00 uur tot 17.00 uur.

Wanneer?
Van 6 juni 2009 10.00 uur tot 7 juli 2009 17.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.