Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pool party 2009

Vrijdag 3 juli sluit jeugdcentrum Interval het kinderdisco seizoen feestelijk af met een Poolparty in zwembad de Hooght. Met de muziek van de DJ’s en onder het genot van een drankje en een ijsje lekker chillen in het water. De toegang van de party is € 2,50 (incl 2 consumpties). De disco is voor de jeugd tussen de 6-12 jaar en duurt van 19.00-21.00 uur alle kinderen moeten naar afloop door een volwassene opgehaald worden. Kaartjes kunnen gekocht worden aan de kassa van het zwembad voor aanvang. Bij slecht weer zal de disco gewoon in Interval plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Interval 078-6150993 en vragen naar Hannelore. 

Wanneer?
3 juli 2009 van 19.00 tot 21.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.