Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open toernooi bij PTC

Open toernooi bij PTC

Bij de Papendrechtse Tennis Club (PTC) wordt het jaarlijks terugkerende open toernooi georganiseerd. Het toernooi wordt gespeeld op het geheel gerenoveerde sportpark van PTC op Slobbengors in Papendrecht. Voor het toernooi kan ingeschreven worden voor alle categorieën. Ook dit jaar wordt het toernooi weer omkleed met de nodige activiteiten en kan vanaf de gezellige terrassen genoten worden van prachtig tennis.

Inschrijven voor het toernooi kan via een link op de website.

Wanneer?
Van 20 juni 2009 00.00 uur tot 28 juni 2009 00.00 uur
Organisator
Papendrechtse Tennis Club (PTC)
Locatie:
Sportpark Slobbengors - Industrieweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.