Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zwem4daagse 2009

Zwem4daagse 2009

De nationale Zwem4daagse is dit jaar vanaf maandag 22 juni t/m donderdag 25 juni 2009. Deze activiteit wordt georganiseerd i.s.m. Zwemvereniging De Geul. Naast de zwemvierdaagse worden er nog tal van andere leuke activiteiten georganiseerd. Deelnemers moeten overigens wel minimaal in het bezit van zwemdiploma A zijn.

Kinderen tot en met 10 jaar zwemmen 250 meter, vanaf de leeftijd van 11 jaar wordt 500 meter per avond gezwommen. De afstand mag met onderbreking worden gezwommen. Het is echter niet toegestaan tussentijds het water te verlaten. Wie de vierdaagse uitzwemt, ontvangt een medaille. Voor meer informatie kunt u bellen met Marian Molle.

Wanneer?
Van 22 juni 2009 00.00 uur tot 25 juni 2009 00.00 uur
Organisator
Zwemvereniging De Geul
641 07 21
zvdegeul@gmail.com
Locatie:
zwembad De Hooght - Lange Tiendweg 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.