Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De zwem4daagse

De zwem4daagse

Vanaf maandag 22 juni t/m donderdag 25 juni 2009 wordt in het buitenbad van zwembad De Hooght te Papendrecht de Nationale Zwem4daagse gehouden.
Vier avonden lang zwemmen de deelnemers vanaf 19:00 uur de door hen gekozen afstand en sponsoren hiermee Unicef, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. De laatste avond wordt  traditioneel afgesloten met het Dubbeltjes Duiken.

zie ook voor verdere informatie hier

Wanneer?
Van 22 juni 2009 19.00 uur tot 25 juni 2009 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.