Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Wmo-adviesraad vergadering

Open Wmo-adviesraad vergadering

Het belangrijkste agendapunt op deze vergadering is de ondersteuning van mantelzorgers.
Aan de hand van een presentatie van de beleidsambtenaar bespreekt de adviesraad de stand van zaken en de actuele ontwikkelingen. Mantelzorgondersteuning is één van de werkvelden van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. In de beleidsnota ‘Mensen doen meer’ zijn doelstellingen voor dit werkveld geformuleerd.

Op 22 juni bezoekt een delegatie van de Wmo adviesraad samen met wethouder Vogel en het hoofd publiekszaken van onze gemeente een Wmo-loket in Tilburg. Het programma omvat een rondleiding en een toelichting op het ontstaan en de werkwijze van dit loket. Van dit werkbe zoek wordt verslag gedaan.

De vergadering is openbaar. U bent van harte welkom om de vergadering bij te wonen. Inwoners van Papendrecht, die willen inspreken over onderwerpen gerelateerd aan de Wet maatschappelijke ondersteuning, kunnen spreekrecht aanvragen.

Wilt u een vergadering bijwonen (minimaal 3 werkdagen voor de vergadering aanmelden) of spreekrecht aanvragen (dit kan tot tien minuten voor aanvang van de vergadering), kunt u contact opnemen met de ambtelijk secretaris Paula van de Winckel, telefoon (078) 641 89 11 of per email.  Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u wilt inspreken.

Wanneer?
23 juni 2009 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
641 89 11
p.vdwinckel@papendrecht.n
Locatie:
in de Cees de Bruinzaal II aan de Markt 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.