Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Modeshow in dienstencentrum

Modeshow in dienstencentrum

Op maandag 15 juni a.s houdt Modehuis De Jonge, u bekend van de jaarlijkse voorjaarsmodeshow, in het Dienstencentrum een UITVERKOOP van dameskleding.

De uitverkoop is in de hal van het Dienstencentrum aan de P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht. Alles is vrijblijvend te bekijken en te passen. Uw eventuele aankopen kunt u, als u dat wenst pinnen. U bent van harte welkom. Voor nadere informatie kunt u terecht  bij de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht.

Wanneer?
15 juni 2009 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
in het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.