Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugdclubkampioenschappen bij PTC

Jeugdclubkampioenschappen bij PTC

Ook de jeugd komt aan bod deze maand bij PTC. Er wordt in alle leeftijden gestreden om de clubkampioenschappen. Het jeugdclubkampioenschap wordt gehouden van zaterdag 6 juni t/m zondag 14 juni (finaledag).

Een ieder is van harte welkom om tijdens deze toernooien ons prachtige nieuwe tennispark te bezoeken en eens kennis te maken met onze club. Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom.

Wanneer?
Van 6 juni 2009 00.00 uur tot 14 juni 2009 00.00 uur
Organisator
De Papendrechtse TennisClub
Locatie:
Sportpark Slobbengors - Industrieweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.