Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Papendrecht’s Got Talent

Papendrecht’s Got Talent

Zondag is al weer de laatste Jeugdkerk The Maxx van dit seizoen! Het thema van de jeugddienst is ‘Papendrecht’s Got Talent’. Verschillende jonge talenten uit Papendrecht (en omstreken) zullen hun talenten laten zien. Onder anderen: DJ Mattheus, dansgroep Joyful en De PaksBand. De spreker van deze jeugdkerk is Jean-Paul Weeda.

De dienst begint om 15.00 uur en na afloop ben je van harte welkom om te blijven BBQ’en ter afsluiting van het seizoen. De toegang en het eten zijn geheel GRATIS!

Wanneer?
14 juni 2009 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Timo van Beuzekom
info@jeugdkerkthemaxx.nl
Locatie:
de Burgemeester Keijzerweg (In de aula van de Lage Waard )
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.