Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oud Hollandse Straatspeeldag

Oud Hollandse Straatspeeldag

Er wordt bij Jeugdcentrum Interval weer een straatspeeldag georganiseerd. Op het parkeerterrein is dan weer van alles te beleven in het thema van dit jaar “Oud Hollandse Spellen”. Je kunt dus allerlei spellen uitproberen, gratis poffertjes eten, limonade halen uit een koe en je eigen eierkoek versieren. De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Interval en vragen naar Hannelore

Wanneer?
10 juni 2009 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
615 09 93
Locatie:
Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.