Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bloemen in Blomberg

Maandag 8 juni starten de partnergemeenten Blomberg en Papendrecht de campagne ‘Bloemen in Blomberg’. U bent van harte welkom om de start van deze campagne bij te wonen op het gemeentehuis in Papendrecht.

Blomberg won een prijs met een marketingplan waarin de relatie met Nederland centraal staat. Van 22 augustus tot en met 4 oktober 2009 besteedt Blomberg (de anjerstad) extra aandacht aan het Hollandse karakter van de stad met onder andere een bloemencorso. Papendrecht werkt en denkt mee aan de realisering van nieuwe ideeën.

Wanneer?
8 juni 2009 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
Locatie:
Markt 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.