Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Evaluatie jongerenontmoetingsplaats Van der Palmpad

Evaluatie jongerenontmoetingsplaats Van der Palmpad

De gemeente Papendrecht organiseert maandag 8 juni een bewonersbijeenkomst over het gebruik van de jongerenontmoetingsplaats (JOP) bij het Van der Palmpad. Deze overkapte JOP is op 20 november 2008 geplaatst en sind s dat moment maakt de jeugd er regelmatig gebruik van om droog en uit de wind elkaar te ontmoeten.
De bewonersavond is bedoeld om de JOP tussentijds te evalueren.

Heeft u als omwonende of heb je als jongere op- of aanmerkingen op deze JOP, kom dan 8 juni 2009 naar de raadzaal van het gemeentehuis. Vanaf 19.45 uur is de zaal open.

De gemeente hoopt hiermee een goede indruk te krijgen van het gebruik van de JOP. Voor meer informatie over de bijeenkomst of deze JOP, kunt u contact opnemen met de gemeente en vragen naar Nelly van Dijk (maandag tot en met donderdag).

Wanneer?
8 juni 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente papendrecht
Locatie:
Markt 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.