Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

56ste wielerronde van Papendrecht

56ste wielerronde van Papendrecht

Het parcours is net als voorgaande jaren uitgezet in de wijk Westpolder. Het programma is als volgt (onder voorbehoud): 12:30 uur Juniorenronde, 14:15 uur de Masters 40+ en om 15:45 uur de Elite/Neo Amateurs. De start en finish zijn in de P.C.Hooftlaan. Het 1,6 kilometer lange rondje gaat vervolgens via de Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan terug naar de P.C. Hooftlaan.

(Tijdens de wielerronde zijn de P.C. Hooftlaan, Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan afgesloten voor alle verkeer. De winkels aan het Erasmusplein zijn, tussen de diverse wielerwedstrijden door, te bereiken via de Coornhertstraat en de Constantijn Huygenslaan naar de Heinsiusstraat (nabij Apotheek Centrum). Gelegenheid tot oversteken is circa 10 minuten mogelijk vanaf 15:30 uur.)

Wanneer?
6 juni 2009 van 12.30 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.