Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excelsior The Power of Pop

Excelsior The Power of Pop

Muziekvereniging Excelsior zal op zaterdagavond 6 juni as. een concert verzorgen in Theater De Willem in Papendrecht, waarbij alle afdelingen van de vereniging zich presenteren rondom het thema ‘The Power of Pop’.

Het belooft een verrassend concert te worden met optredens van de diverse groepen die de vereniging rijk is; de slagwerkgroep, het Klein Orkest én het fanfare-orkest. Het orkest beschikt voor deze gelegenheid over een uitgebreide ritme-sectie en zang en het programma staat geheel in het teken van de popmuziek. Om een tipje van de sluier op te lichten; werken van The Beatles komen aan bod, Queen, Earth, Wind & Fire, Marco Borsato en vele andere popartiesten. In de pauze van het concert is er een verloting met schitterende prijzen.
Toegangsbewijzen à € 8,50 kunnen telefonisch gereserveerd worden via 078 - 6155717 (na 18.00 uur) óf per email via info@excelsiorpapendrecht.nl. De aanvangstijd van het concert is 20.15 uur, maar de zaal zal reeds vanaf 19.30 uur geopend zijn.

Excelsior is daarna op vrijdagavond 3 juli as. te beluisteren op de muziektent van Dorpsbehoud Papendrecht en in september vinden weer het jaarlijkse pleinconcert en de rommelmarkt plaats (resp. op 12 en 19 september). Zie verder www.excelsiorpapendrecht.nl.
 

Wanneer?
6 juni 2009 van 20.15 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.