Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlichting over slapen en slaapstoornissen

Voorlichting over slapen en slaapstoornissen

Op donderdagmiddag 4 juni a.s. geeft huisarts dokter den Besten voorlichting over slapen en slaapstoornissen bij Stichting Welzijn Ouderen. Dokter den Besten zal tijdens de voorlichting ingaan op de zin of onzin van slaapmedicatie en ook waarom deze uit het zorgpakket zijn verdwenen. Tevens geeft hij slaaptips en kunt u vragen stellen.

De voorlichting vindt plaats van in de grote zaal van het Dienstencentrum aan de P.S.Gerbrandystraat 31 te Papendrecht. De zaal is open om 13.30 uur.  De toegang is gratis. Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstellingen te voorkomen. U kunt tijdens kantooruren telefonisch opgeven.

Wanneer?
4 juni 2009 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
in het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.