Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Herinneringen aan een dementerende vader

Herinneringen aan een dementerende vader

Mevrouw Ria Scholten is een gastspreker bij het Ontmoetingspunt Dementie Papendrecht. Zij vertelt over haar ervaringen met haar onlangs overleden dementerende vader. Jaren van intensieve zorg, het inschakelen van hulp van buitenaf en zijn laatste tijd in een verpleeghuis. Er waren zeker niet alleen momenten van verdriet, er zijn ook veel leuke herinneringen op te halen aan deze jaren. Unieke verhalen, maar toch heel herkenbaar voor mensen die zelf met deze problematiek te maken hebben.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van verpleeghuis de Waalburcht. De zaal gaat open om 14.00 uur. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de SWOP, (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Wanneer?
28 mei 2009 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
verpleeghuis de Waalburcht, Kleine Waal 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.