Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziek op schoot

De cursus van 8x 45 minuten is voor kinderen van 1 en 2 jaar, met ouder/verzorger. Zingen voor een baby of peuter is heel belangrijk. Het is de eerste muzikale ervaring, stimuleert o.a. het spraakvermogen en geeft uw kind een veilig gevoel. In de cursus muziek op schoot zingen we oude en nieuwe liedjes en doen we allerlei muzikale spelletjes. Ook spelen we op eenvoudige instrumentjes en bewegen we op de muziek. In één van de laatste lessen nemen we de liedjes op, daar maken we een cd van. De kosten voor deze cd zijn bij de cursusprijs inbegrepen. De cursusprijs is € 65,-.

Wanneer?
Van 25 maart 2009 00.00 uur tot 13 mei 2009 00.00 uur
Organisator
Stichting ToBe
613 31 44
cboers@stichtingtobe.nl
Locatie:
Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.