Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop percussie

Workshop percussie

In deze workshop maken de deelnemers kennis met percussie van over de hele wereld. Er wordt stil gestaan bij “hand-drumming” zoals dat gespeeld wordt op bijvoorbeeld de conga, bongo, djembé, cajon en darbuka. In de workshop wordt aandacht besteed aan techniek van het handdrummen vanuit afro-cubaanse traditie en worden basisslagen, basisoefeningen en basisritmes geoefend op de conga, djembé en cajon.

De workshop percussie is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, vanaf 10 jaar. De workshop duurt 4 weken en vindt elke dinsdag plaats. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn de tijden van 18:30 uur – 19:30 uur en/of van 19:30 uur – 20:30 uur. De kosten bedragen € 30,- p.p.

Wanneer?
Van 10 maart 2009 18.30 uur tot 31 maart 2009 19.30 uur
Organisator
Frank de Boer
615 09 93
f.dboer@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.