Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

workshop Paaskrans

workshop Paaskrans

Onder begeleiding van Erika de Bruin wordt een sfeervolle paaskrans gemaakt. Deelname aan de workshop kost € 20,- per persoon.

De deelenemers kunnen dan zelf een paaskrans maken en voor al het materiaal als een krans, eieren, veertjes, natuurlijk materiaal en andere dingetjes die met Pasen te maken hebben, wordt gezorgd. De prijs is inclusief een consumptie.

Er kunnen minimaal 10 personen en maximaal 25 personen aan de workshop meedoen. Opgeven kan bij de beheerder van de NVWA.

Wanneer?
28 maart 2009 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Evert de Groot (beheerder van de NVWA)
0184- 41 26 28
e.groot630@chello.nl
Locatie:
het SNCA aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.