Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kennismaken met judo

Van 11:00 tot 12:00 uur kan de jeugd van 8 t/m 11 jaar kennismaken met judo. Van 12:15 tot 13:00 is er een speciale kennnismaking voor 5 en 6 jarigen. Deze lessen zijn aangepast aan de leeftijd van uw kind.

Kinderen wordt gevraagd om hun sportkleding mee te nemen en uiteraard een ouder.

Let op: Datum is gerectificeerd! Dus niet 21, maar 28 maart!

Wanneer?
28 maart 2009 van 11.00 tot 13.00 uur
Organisator
P. Laheij
hajime@live.nl
Locatie:
in gymzaal de Spil aan de Molenlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.