Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Golf4kids-dag

Dit is een particulier initiatief van Saar en Rob Houwaart. Zij organiseren dit toernooi om geld binnen te halen om de kinderen van deze tijd (de zgn. nieuwetijds kinderen met ADHD, autisme e.d.)  een mogelijkheid te bieden om, via individuele trainingen, een doorbraak in deze blokkades te bewerkstelligen. Ook willen zij de zogenaamde 'kansarme' kinderen een kans geven om deel te nemen aan diverse cursussen/trainingen, die zij anders, door financiele problemen thuis, nooit voor elkaar krijgen.

Deze dag heeft een open karakter en is bedoeld voor mensen die ongebonden wedstrijden willen spelen. Deelnemers aan de wedstrijd dienen minimaal in het bezit te zijn van een GVB. Voor niet GVB'ers is er de mogelijkheid om een 4 uur durende clinic te volgen o.l.v. een professional. De clinic wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

De baan van Crayestein Golf heeft de A-status en is een uitdaging voor iedere golfspeler. De wedstrijdleiding is in handen van Crayestein Golf.

Kosten : Wedstrijd of clinic per deelnemer: 250,- Bovenstaande prijzen zijn inclusief koffie, lunch, borrel en dinerbuffet. Prijzen voor de clinic zijn inclusief ballen, clubs, greenfee drivingrange en Par-3 baan. Tevens zal aan het einde van de dag een veiling worden gehouden, waaraan diverse bedrijven hun medewerking hebben verleend. Opbrengst van deze veiling komt eveneens ten goede aan het doel. Neem contact op voor meer informatie.

Wanneer?
25 maart 2009 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De baan van Crayestein Golf
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.