Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Make A Difference Day

Ook dit jaar heeft het Steunpunt vrijwilligerswerk samen met de gemeente Papendrecht diverse activiteiten op stapel staan, waarvoor tientallen vrijwilligers nodig zijn. Denk daarbij aan hapjes en drankjes serveren, wilgenknotten, meehelpen bij feestelijke activiteiten voor jongeren, begeleiding bij activiteiten voor ouderen en gehandicapten, zoals het organiseren van spellen, begeleiden naar het optreden van diverse koren, het winterklaar maken van tuinen of leg eens een huisbezoek af met de Zonnebloem.

Gaat Papendrecht het aantal vrijwilligers van vorig jaar wederom overtreffen? Maak kennis met vrijwilligerswerk, word ook vrijwilliger-voor-één-dag en laat zien dat dankzij vrijwilligers meer mogelijk is.

Nieuwsgierig of meteen aanmelden? Dat kan! (Op dinsdag, woensdag en donderdag)

Wanneer?
21 maart 2009 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Petra ter Meulen (Steunpunt vrijwilligerswerk)
642 81 35
p.termeulen@pad.dwo.nl
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.