Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Madd Lentefeest

Madd Lentefeest

Tijdens het lentefeest is er voor de jeugd heel wat te doen. Zo kun je kennis maken met de Scouting, meedoen aan een muziekworkshop, knutselen, knuffelen met een paar dieren van de kinderboerderij, schminken en er is een springkussen. Dus kom lekker gezellig naar Interval en vier de lente met ons, de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Interval.

Wanneer?
21 maart 2009 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
615 09 93
h.vhamburg@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.