Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing van auteur Kester Freriks

Deze lezing wordt gegeven door auteur Kester Freriks en gaat over zijn boek: De valk, over valkerij en wilde vogels. De omslag van zijn boek, ontworpen door Anneke Germers, is onlangs uitgeroepen door Boekblad tot Het Mooiste Boekomslag van 2008.

Kester Maria Freriks (1954, Djakarta, Indonesië) kwam op driejarige leeftijd naar Nederland. Zijn komst naar ons land beschreef hij in zijn debuut Grand Hotel Lembang. Na een studie Nederlandse Taal- en Letterkunde met als bijzondere richtingen Literatuur- en Theaterwetenschap werkte hij jaren als vertaler en acteur bij het Amsterdamse toneelgezelschap Handke/Weiss.

Sinds 1981 schrijft de veelzijdige auteur toneelrecensies, beschouwingen, reportages, natuurscènes en reisverhalen voor het NRC. In zijn nieuwste boek De valk, over valkerij en wilde vogels beschrijft hij zijn passie voor deze vogelsoort. Kosten: 5 euro (lid) en 7,50 euro (niet-lid)

Wanneer?
18 maart 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Trudy van Vugt
615 00 17
tvanvugt@bibliotheekpapendrecht.nl
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.