Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoeting met de Papendrechtse politiek

Ontmoeting met de Papendrechtse politiek

Papendrechters hebben tijdens de jaarlijkse ontmoeting met de lokale politiek gelegenheid de volksvertegenwoordigers alles te vragen wat ze altijd al hadden willen weten. Net als vorig jaar leidt politiek journaliste Wouke van Scherrenburg de discussie. Het discussiethema is: ’Politici, maken ze beloftes waar?’

Ook dit jaar zal Van Scherrenburg niet schromen de discussie te stimuleren en wanneer noodzakelijk brutale vragen te stellen. Vanaf 19:00 uur staan in het hotel koffie en thee klaar, rond 20:00 uur start de eerste discussieronde, na de pauze volgt rond 21:15 uur de tweede discussieronde.

Wanneer?
17 maart 2009 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
Locatie:
in het Golden Tulip Hotel aan de Lange Tiendweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.