Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus zang en stemtraining

Voor iedereen die graag zingt en al een beetje ervaring heeft door bijvoorbeeld deelname aan een koor, zanggroep of bandje start deze cursus.

Met veel enthousiasme leert de docente en dirigente u meer over ademhalingstechnieken en biedt vele oefeningen op het gebied van stemgebruik en resonans, repertoire en interpretatie. Vervolgens worden er diverse liederen ingestudeerd om te leren hoe de technieken in de praktijk kunnen worden toegepast.

De cursus wordt gegeven op 8 maandagavonden (niet in de schoolvakanties) en kost €80,-. Inschrijven kan telefonisch of via de website.

Wanneer?
Van 26 januari 2009 19.30 uur tot 16 maart 2009 21.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.