Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Ontwerpen & Schrijven

Wilt u uw boek straks in de winkel zien liggen? Geef u dan (tot uiterlijk 1 mei 2009) op voor de landelijke ontwerpwedstrijd Open je eigen boek. Bij deze wedstrijd staat zowel de inhoud als de vorm van het boek centraal. Zie voor meer informatie: www.openjeeigenboek.nl

In het kader van de Boekenweek 2009 en als voorproef op deze landelijke wedstrijd organiseert BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost in bibliotheek Papendrecht onder begeleiding van docenten schrijven en vormgeving deze (gratis) workshop Ontwerpen & Schrijven. U kunt zich opgeven via het e-mailadres. Deelname is gratis.

Wanneer?
14 maart 2009 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Trudy van Vugt
615 00 17
redactie@bibliotheeknetwerkzhzo.nl
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.