Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

lezing Vogels in natuur en literatuur

De lezing wordt gegeven door  Reinier Jaquet (hij is verbonden aan het Natuurwetenschappelijk Centrum in Dordrecht)  en gaat over “Vogels in natuur en literatuur” . Tijdens de lezing vertelt Reinier uitgebreid over vogels die in Nederlandse gedichten voorkomen. De avond is gratis toegankelijk

Wanneer?
11 maart 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Trudy van Vugt
615 00 17
tvanvugt@bibliotheekpapendrecht.nl
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.