Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sharon Kips bij The Maxx

Sharon Kips bij The Maxx

Niemand minder dan Sharon Kips komt op zondag 8 maart optreden in Jeugdkerk The Maxx.

Sharon is sinds haar overtuigende winst in de laatste X-Factor van RTL een nationale beroemdheid geworden. Regelmatig treedt ze op, vooral op gospelpodia. Want Sharon is christen, ze won de X-Factor met onder meer enkele gospelliederen.

Op zondag 8 maart zal Sharon Kips een persoonlijk optreden verzorgen. Ze zal ingaan op haar succes en hoe ze daar als christen mee omgaat. Het programma heeft daarom de titel ‘Cross Factor’ meegekregen, met een knipoog naar de X-Factor die zij gewonnen heeft. Behalve zingen zal ze een korte overdenking verzorgen en tevens kunnen bezoekers tijdens de dienst en na afloop vragen aan haar stellen.

Wanneer?
8 maart 2009 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Timo van Beuzekom
info@jeugdkerkthemaxx.nl
Locatie:
de Burgemeester Keijzerweg (In de aula van de Lage Waard )
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.