Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus financieel in balans

In deze tijd van enorme recessie lijken de klappen als eerste bij bedrijven te vallen, maar uiteindelijk zullen ook de werknemers en hun gezinnen zich moeten bezinnen op hun privé-uitgaven.
Daarom organiseert Volksuniversiteit Papendrecht een korte cursus van 2 donderdagavonden waarin men leert om het inzicht in de financiën weer terug te krijgen.

Vraagt u zich regelmatig af waar het geld toch blijft en wenst u eigenlijk meer financiële ruimte om te sparen voor leuke dingen? Deze cursus laat zien dat u echt niet elke uitgave hoeft op te schrijven om weer overzicht te krijgen. U hoeft ook niet te beknibbelen om te (be)sparen en u leert hoe u op een eenvoudige wijze uw uitgaven bij kunt houden, kunt beoordelen en veranderen. Ook het op een simpele manier voeren van een administratie komt in deze lessen aan bod. Tevens ontvangt u 101 besparingstips.

De cursus wordt gegeven op 19 februari en 5 maart en materiaalkosten bedragen €10,-

Wanneer?
Van 19 februari 2009 00.00 uur tot 5 maart 2009 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
078 - 6154764
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.