Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Gospelkoor Eljakim

Concert Gospelkoor Eljakim

Dit is een eigen concert van Gospelkoor Eljakim. Ze hebben Angelique Koorndijk (van Idols) uitgenodigd om mee te zingen. Kaartjes kosten 7,50 p.p.  en kan je reserveren via de website onder het kopje Neem contact op. (Vul je naam en tel.nr. in en het gewenste aantal kaartjes. De kaartjes kan je dan bij de kassa ophalen op de avond zelf.) Je kan ook kaartjes kopen aan de kassa, maar vol = vol.

Wanneer?
28 februari 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gospelkoor Eljakim
Locatie:
Elimkerk aan de PC Hoofdlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.